fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Delta vliegt vaker tussen New York en Caribisch gebied

Delta Air Lines vliegt vanaf 1 oktober van dit jaar vaker tussen New York JFK en het Caribisch gebied, zo meldt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij.

Vlucht
Zo wordt er tussen New York JFK en Nassau in de Bahama’s een tweede dagelijkse vlucht toegevoegd. Daarnaast wordt er vanaf 20 december dagelijks naar de hoofdstad van Jamaica, Kingston, gevlogen. De laatste nieuwe route gaat vanaf 22 december in en vliegt op zaterdag naar Port-au-Prince in Haïti. Delta vliegt in de komende winterperiode 145 keer per week naar 16 verschillende Caribische bestemmingen.

Vliegtuig
Op de route naar Kingston en Port-au-Prince wordt een Airbus A320 ingezet met 16 plaatsen in eerste klas, 18 in premium economy en 126 in economy. Het vliegtuig dat ingezet wordt op de route naar Kingston is een Boeing 737-800. Daarin kunnen 16 passagiers eerste klas reizen, 36 in premium economy en 108 in economy.

JFK
Verder biedt Delta een nieuwe dagelijkse route van New York JFK aan naar San Jose in Californië. Daarnaast worden de frequenties vanaf JFK naar verschillende binnenlandse bestemmingen verhoogd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button