fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

‘Nieuwe’ luchtvaartmaatschappij voor Caribisch gebied

Het Amerikaanse Silver Airways, heeft het Puerto Ricaanse Seaborne Airlines overgekocht. Als één maatschappij wordt er nu binnen het Caribisch gebied, de Bahamas en Florida gevlogen.

Overname
Silver Airways heeft met de overname van Seaborne Airlines het netwerk en de vloot uitgebreid binnen het Caribisch gebied. De twee maatschappijen hebben eenzelfde vloot van Saab 340B’s en met de toekomstige uitbreiding van Silver’s vloot met ATR-600’s kan er frequenter en naar meer bestemmingen gevlogen worden. De naam Silver Airways blijft onveranderd.

Netwerk
De twee samengevoegde maatschappijen blijven vliegen op het netwerk van Silver Airways in de Bahamas en Florida, en het netwerk van Seaborne in Puerto Rico, het Caribisch gebied en de Maagdeneilanden.

Vloot
De gecombineerde vloot bestaat uit 31 vliegtuigen, waaronder Saab340’s, de Havilland Twin Otters één ATR-600. Silver Airways heeft nog een bestelling van 19 ATR-600’s uitstaan. In het toestel zijn er 46 stoelen beschikbaar. Met de samenvoeging bestaat het personeel van Silver Airways uit bijna 1.000 werknemers.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button