fbpx
AirlinesNaast het nieuwsNL NieuwsProfessionalSchiphol Airport

Aeromexico biedt chauffeursservice aan op Schiphol

Aeromexico biedt vanaf nu een chauffeursservice aan van en naar Schiphol binnen de regio Amsterdam, zo meldt de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij.

Service
De service, die Aeromexico al aanbiedt in Parijs, Londen en Madrid, zal passagiers die met business class reizen, kosteloos vervoeren van en naar Schiphol binnen de regio Amsterdam. Reizigers kunnen tot 48 uur voor vertrek zich aanmelden voor deze service.

Aeromexico
De Mexicaanse airline biedt sinds een kleine twee jaar directe vluchten aan vanaf Schiphol naar Mexico City. Inmiddels vliegt Aeromexico dagelijks tussen de twee hoofdsteden via nachtvluchten op een Boeing 787-9. Ook heeft Aeromexico een codeshare samenwerking met KLM.

787-9
De 787-9 herbergt 274 stoelen, waarvan 36 in 1-2-1 businessclass opstelling. In mei vliegt AeroMexico twee jaar op Amsterdam. De vlucht van Amsterdam naar Mexico City vertrekt dagelijks om vijf voor half elf ’s avonds. Elf uur en vijfenvijftig minuten later landt de Boeing in Mexico.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button