fbpx
AirlinesKLMLiefhebberNaast het nieuwsNL Nieuws

KLM zorgt voor lente in de lucht | video

KLM serveert in de maanden mei en juni lentewijnen aan passagiers in business class. Op deze flessen staan, dankzij een samenwerking met het Rijksmuseum, etiketten met schilderijen van Nederlandse meesters. Up was bij de presentatie van de nieuwe wijnen.

Hoogte
Het wijnpanel van KLM heeft de vijf wijnen geselecteerd op basis van het behouden van de kwaliteit op grote hoogte. De wijnen zijn allen stevig van smaak, zodat op grote hoogte, als de smaak wat vervlakt, de reizigers alsnog van de aroma’s kunnen genieten.

Cultuur
Met de etiketten van Nederlandse schilders, zoals Frans Hals en Johannes Vermeer, hoopt KLM de wereldwijde passagiers kennis te laten maken met de Nederlandse cultuur. Welke etiketten op de wijnen staan die KLM de komende maanden serveert is in onderstaande video te zien.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button