AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Komende winter vliegt Tui Fly rechtstreeks naar Suriname

Tui Fly vliegt komende winterperiode naar Suriname, deze vlucht wordt wekelijks met een Boeing 787 uitgevoerd, zo meldt Tui.

Succes
Tui Fly biedt sinds 3 juli vorig jaar een rechtstreekse vlucht naar Paramaribo aan in de zomerperiode, met een codeshare overeenkomst met Surinam Airways. Door het succes van deze vluchten hebben beide partijen besloten hun samenwerking voort te zetten en uit te breiden in het winterseizoen.

Vlucht
De vlucht naar Paramaribo wordt nu één keer per week, op maandag, uitgevoerd. Dit zal in de winterperiode hetzelfde blijven. Surinam Airways vliegt drie keer per week naar Suriname op woensdag, vrijdag en zondag.

Lift
Volgens Arjan Kers, de general manager van Tui Nederland, zit Suriname als vakantiebestemming in de lift. “Die prachtige natuur in combinatie met de gastvrije en vriendelijke bevolking maken dat dit voor veel mensen een aangename vakantieverrassing biedt. We vliegen hen graag naar het mooie Suriname en tegelijkertijd bieden we zo meer vluchtopties aan mensen die vliegen om vrienden en familie te bezoeken”, aldus Kers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close