AirlinesFinancieelNieuwsProfessional

“Verschillende partijen hebben interesse in Norwegian”

“Verschillende groepen hebben interesse getoond in Norwegian, nadat IAG aangaf dat zij mogelijk de maatschappij wil kopen”, dat vertelde Norwegian topman Bjoern Kjos tegen Reuters.

IAG
IAG gaf halverwege april aan interesse te hebben in Norwegian. Volgens IAG is Norwegian een “aantrekkelijke investering” en is de aankoop van de aandelen bedoeld om met Norwegian gesprekken aan te gaan over een mogelijke overname.

Groepen
Nu zijn er ook anderen geïnteresseerden volgens Kjos. “Het enige wat ik kan zeggen is dat het om serieuze spelers gaat en dat de directie het in de hand heeft. En als ik serieuze spelers zeg, dan is het het meest logisch om aan luchtvaartmaatschappijen te denken”, aldus Kjos. Lufthansa wilde niet ingaan op de vraag of zij interesse hebben in Norwegian.

Stuurgroep
Toen IAG interesse toonde gaf Kjos te weten dat zijn bedrijf niet te koop is, maar zegt nu dat “de raad van bestuur een stuurgroep heeft opgericht en financiële en juridische adviseurs aangetrokken om de situatie te beoordelen.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close