fbpx
AirlinesLiefhebberNieuwsVliegtuigen

Gulf Air met nieuwe Dreamliner Europa in

Gulf Air uit Bahrein heeft haar eerste Boeing 787-9 Dreamliner in ontvangst genomen. Het toestel, dat drie weken geleden al zijn opwachting maakte tijdens de Grand Prix in het land, zal worden ingezet op de route naar Londen Heathrow.

Londen
Op 15 juni staat de eerste vlucht met het nieuwe toestel naar de Britse hoofdstad op het programma. In de toekomst zullen meer 787-verbindingen worden geopend met de levering van nieuwe toestellen later dit jaar, en de komende jaren. Gulf Air heeft 16 Dreamliners besteld en verwacht er in ieder geval tien af te nemen.

Amerika
Met het nieuwe toestel introduceert Gulf Air meteen een nieuwe livery. De maatschappij heeft de ambitie om het netwerk uit te breiden tot 60 bestemmingen in 2023. Ook vluchten naar Noord-Amerika staan binnen dit plan op het programma.

Europa
Binnen Europa vliegt Gulf Air naast Londen naar Parijs, Frankfurt en Athene. De maatschappij werkt sinds kort samen met het Griekse Aegean Airlines. In totaal worden dit jaar 49 bestemmingen aangevlogen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button