fbpx
KLMLiefhebberNieuwsNL NieuwsVliegtuigen

Oud cabine-interieur KLM in de verkoop

Een groot aantal vliegtuigonderdelen wordt door ontmantelaar Aircraft End-of-Life Solutions (AELS) verkocht. Liefhebbers kunnen zich melden op 4 en 5 mei op Twente Airport.

KLM
De onderdelen zijn afkomstig van de vliegtuigen die door AELS op de Enschedese luchthaven worden ontmanteld. Twee Boeing 747’s van KLM worden hier uit elkaar gehaald, om zoveel mogelijk onderdelen te verhandelen. De technische apparatuur wordt vooral hergebruikt. Het gedateerde interieur is nu dus voor particulieren te koop.

Bestellen
Naast de twee KLM-toestellen worden ook twee A340’s van Air France, een A340 van Swiss en een cockpit van een Fokker 50 ontmanteld. In een speciale catalogus zijn alle onderdelen uiteengezet. Per e-mail kunnen geïnteresseerden de aankoop doen, om begin mei de bestelling af te halen.

AELS verkoopt onder meer vliegtuigstoelen, zowel uit de economyclass als de business- en first class, motoronderdelen, bagagevakken, ramen, panelen, enzovoorts.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button