LiefhebberNaast het nieuwsVideo

Video: A320 landt tijdens zandstorm in Saudi-Arabië

Piloten van een Airbus A320 werden deze week tijdens de landing op de regionale luchthaven Jazan in Saudi-Arabië opgewacht door een zandstorm. Op Twitter verschenen beelden van de landing, waarop te zien is dat het eind van de landingsbaan gehuld was in een wolk van zand.

Zandstorm
Bij het afremmen van het vliegtuig kwam het in de zandstorm terecht. De piloten wisten het toestel uiteindelijk veilig tot stilstand te brengen.

Op beelden van een passagier gefilmd vanuit een ander vliegtuig is te zien hoe een zandstorm over een gebied in Saudi-Arabië trekt. Volgens lokale media hebben meerdere gebieden in het land momenteel te maken met zware storm en regenval.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close