Frequente reizigerNieuws

Stroomstoring Schiphol zorgt voor talrijke vertragingen

Door een stroomstoring in Amsterdam eerder vanmorgen heeft Schiphol ook te maken gehad met een tijdelijke stroomstoring. Door beperkingen voor vertrekkend verkeer zijn er nog de hele dag vertragingen.

Check-in
De meeste systemen werkten rond half vijf vanochtend weer. Rond half zeven werkten ook de check-in balie’s weer. Vanwege grote drukte werd de toegang tot de terminal tot negen uur afgesloten. Passagiers die al binnen waren hoefden niet weg. Ook het treinverkeer werd stopgezet.

Niet landen
Tot 09:00 uur konden inkomende vluchten niet landen op Schiphol. Tussen negen en elf is er wel beperkt verkeer mogelijk. Er mogen tien vluchten per uur landen, normaal is dit zo’n veertig tot zestig vluchten per uur.

KLM heeft al aangekondigd vluchten te schrappen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close