fbpx
AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Gulf Air toont eerste 787-9 Dreamliner | Video

Boeing heeft een video gepubliceerd waarin Gulf Air, de luchtvaartmaatschappij uit Bahrein, de eerste 787-9 Dreamliner voor het eerst aan het publiek wordt toont.

Grand Prix
De Boeing 787-9 Dreamliner van Gulf Air vloog enkele weken geleden over het circuit tijdens de Grand Prix die in Bahrein gehouden werd. Het toestel wordt ingezet op vluchten naar Europa. Hoe de 787 de eerste rondjes boven het circuit vloog, is in onderstaande video te zien.

 

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button