AirlinesLiefhebberNaast het nieuwsVideo

Gulf Air toont eerste 787-9 Dreamliner | Video

Boeing heeft een video gepubliceerd waarin Gulf Air, de luchtvaartmaatschappij uit Bahrein, de eerste 787-9 Dreamliner voor het eerst aan het publiek wordt toont.

Grand Prix
De Boeing 787-9 Dreamliner van Gulf Air vloog enkele weken geleden over het circuit tijdens de Grand Prix die in Bahrein gehouden werd. Het toestel wordt ingezet op vluchten naar Europa. Hoe de 787 de eerste rondjes boven het circuit vloog, is in onderstaande video te zien.

 

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close