AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Qatar Airways biedt supersnelle wifi op 777 en A350-vloot

Qatar Airways biedt vanaf nu aan passagiers ‘Super Wi-Fi’ aan op de Boeing 777- en Airbus A350-vloot, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Doha.

Snel
De supersnelle wifi is voor alle passagiers één uur gratis toegankelijk, daarna moet er worden bijbetaald voor het gebruik van wifi voor de rest van de vlucht. Om de breedbandverbinding tot stand te laten komen werkt Qatar Airways samen met Inmarsat GX Aviation Technology.

Zakelijk
De wifi-verbinding is voor zowel zakelijke- als vrijetijdsreizigers beschikbaar tijdens een vlucht met desbetreffende toestellen. Zo kan er nog tijdens de vlucht verder gewerkt worden of ontspanning gezocht worden via de wifi-verbinding.

Bestemmingen
Naast de nieuwe wifi-verbinding op de 777’s en A350’s, vliegt Qatar Airways dit jaar ook naar nieuwe bestemmingen. Zo komen er nieuwe bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk bij, zoals Londen Gatwick en Cardiff. Andere nieuwe Europese bestemmingen zijn Lissabon (Portugal), Tallinn (Estland), Valletta (Malta), Malaga(Spandje) en Mykonos in Griekenland.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button