AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Qatar Airways biedt supersnelle wifi op 777 en A350-vloot

Qatar Airways biedt vanaf nu aan passagiers ‘Super Wi-Fi’ aan op de Boeing 777- en Airbus A350-vloot, zo meldt de luchtvaartmaatschappij uit Doha.

Snel
De supersnelle wifi is voor alle passagiers één uur gratis toegankelijk, daarna moet er worden bijbetaald voor het gebruik van wifi voor de rest van de vlucht. Om de breedbandverbinding tot stand te laten komen werkt Qatar Airways samen met Inmarsat GX Aviation Technology.

Zakelijk
De wifi-verbinding is voor zowel zakelijke- als vrijetijdsreizigers beschikbaar tijdens een vlucht met desbetreffende toestellen. Zo kan er nog tijdens de vlucht verder gewerkt worden of ontspanning gezocht worden via de wifi-verbinding.

Bestemmingen
Naast de nieuwe wifi-verbinding op de 777’s en A350’s, vliegt Qatar Airways dit jaar ook naar nieuwe bestemmingen. Zo komen er nieuwe bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk bij, zoals Londen Gatwick en Cardiff. Andere nieuwe Europese bestemmingen zijn Lissabon (Portugal), Tallinn (Estland), Valletta (Malta), Malaga(Spandje) en Mykonos in Griekenland.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/