AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsVliegvelden

Corendon ook in winter naar Antalya vanaf Groningen

Reisorganisatie Corendon biedt in de winterperiode, en mogelijk ook in februari en maart, vluchten aan vanaf Groningen Airport Eelde naar Antalya, zo meldt de luchthaven.

Vluchten
Wegens de goede resultaten gaat Corendon ook nog in de maand november naar het Turkse Antalya vliegen. In november wordt er op iedere maandag een vlucht uitgevoerd tussen het noorden van Nederland en het zuidwesten van Turkije. Het gebeurde nog niet eerder dat Antalya buiten het zomerseizoen werd aangeboden als bestemming vanaf Groningen Airport.

Voorjaar
Als de vluchten in november een succes blijken te zijn, is er een mogelijkheid dat Corendon ook de vlucht naar Antalya zal aanbieden in de maanden februari en maart volgend jaar.

Corendon
Corendon werd in 2000 opgericht en is een Turks/Nederlandse holding met het hoofdkantoor in Lijnden, vlak bij Schiphol. De naam Corendon heeft betrekking op een aan robijn verwant bordeauxrood mineraal, korund

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close