AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Virgin gaat all the way van Australië tot de UK

Virgin Australia en Virgin Atlantic zijn een codeshare samenwerking aangegaan. Hierdoor kunnen reizigers tussen Australië en het Verenigd Koninkrijk reizen met beide maatschappijen, zo melden beide airlines.

Virgin
Reizigers kunnen nu van Australië naar het Verenigd Koninkrijk en terug vliegen met Virgin. Passagiers kunnen overstappen op een van de Virgin maatschappijen in Hong Kong of Los Angeles, om daarna door te vliegen naar de eindbestemming. De bagage wordt rechtstreeks naar de eindbestemming gebracht.

Vluchten
Virgin Australia vliegt 18 keer per week tussen Australië en Los Angeles met een Boeing 777-300ER. Dagelijks vliegt de maatschappij tussen Melbourne en Hong Kong en binnenkort ook tussen Sydney en Hong Kong. Beide routes worden met een A330-200 gevlogen.

Australië
Ook op binnenlandse routes heeft Virgin Australia wat aanpassingen gedaan wegens de codeshare overeenkomst. Reizigers vanuit het VK kunnen binnen Australië nu makkelijk vliegen naar Adelaide, Brisbane, Cairns, Canberra, Gold Coast, Hobart, Melbourne en Sydney.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button