fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsProfessional

FlyOrange biedt meer keuze uit vluchten naar Marokko

De virtuele vliegmaatschappij FlyOrange, dat vluchten via andere maatschappijen aanbiedt tussen Nederland en België en bestemmingen in Marokko, komt met nieuwe vluchten, zo is te zien in het boekingssysteem van FlyOrange.

Amsterdam
De virtuele vliegmaatschappij dat zich richt op reizigers die tussen Nederland, België en Marokko reizen, biedt komende maanden meer vluchten aan vanuit verschillende bestemmingen. Zo worden er wekelijks een retourvlucht aangeboden vanaf Amsterdam naar Al Hoceima. Vanaf 16 juni komen daar ook vluchten bij naar Nador.

Rotterdam
Vanaf 11 juli wordt er ook vanaf Rotterdam The Hague Airport gevlogen naar Al Hoceima en Tétouan. De passagiers kunnen naar Marokko vliegen op chartervluchten van Via Airways en Small Planet Airlines. De vliegtuigen waarmee gevlogen worden zijn die van de Airbus A320-familie.

Brussel
Ook vanuit Brussel biedt FlyOrange vluchten naar Al Hoceima en Tétouan. Deze vluchten zijn ook vanaf 11 juli beschikbaar voor reizigers. Vanaf 14 juni is de Ramadan afgelopen, de jaarlijkse vastenperiode voor moslims, en zullen veel mensen hun vrienden en familie willen bezoeken.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button