fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsProfessional

Londen populairste stad voor Nederlandse zakenreizigers

Londen is de meest bezochte stad door Nederlandse zakenreizigers, zo blijkt uit het BCD Travel 2017 Cities & Trends Report.

Europa
Binnen Europa ziet de top vijf van belangrijkste bestemmingen voor Nederlandse zakenreizigers er als volgt uit: Londen staat op de eerste plaats gevolgd door München. Op de derde plaats staat Frankfurt gevolgd door Milaan, de hekkensluiter is Kopenhagen.

Londen
Net zoals in 2015 en 2016 blijven Londen en München de belangrijkste bestemmingen. In het afgelopen jaar zijn er 4,6 procent meer tickets naar Londen verkocht dan het jaar daarvoor. Het aantal tickets naar München nam met 17 procent af, maar blijft de tweede belangrijkste bestemming.

Polen
In vergelijking met 2016 is het aantal vliegtickets naar Polen in 2017 sterk gestegen. Het aantal verkochte tickets naar het Oost-Europese land steeg met 20 procent. Ook met 10 procent meer verkochte tickets naar Spanje zag het Zuid-Europese land een duidelijke stijging.

India
De intercontinentale bestemmingen waar Nederlandse zakenreizigers het vaakst naar toe gaan zijn de Verenigde Staten en China. Uit het onderzoek komt naar voren dat India steeds populairder wordt met een toename van 15 procent in verkochte vliegtickets.

Intercontinentaal
De top vijf van intercontinentale bestemmingen in het afgelopen jaar bestaat uit New York, Singapore, Willemstad, Dubai en Shanghai. New York en Singapore waren ook in 2015 en 2016 de belangrijkste bestemmingen.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button