fbpx
AirlinesNieuwsProfessionalVliegtuigenVliegvelden

Lufthansa’s A380-hub in München overtreft verwachtingen

Lufthansa is tevreden over haar nieuwe A380-hub in München. Al na de eerste maand van de operatie concludeert de carrier dat de toestellen goed gevuld zijn en de hub succesvol is.

Ervaring
Het aantal boekingen op de Duitse luchthaven nam toe en de reacties van passagiers waren over het algemeen positiever volgens Lufthansa. De reiservaring voor reizigers is door de inzet van A380’s verbeterd stelt de maatschappij.

Stationeren
Lufthansa besloot voor het eerst vijf A380’s te stationeren op München. Van daaruit wordt het toesteltype ingezet op de route naar Beijing, Hongkong en Los Angeles. Op lange vluchten is het aantal zitplaatsen gestegen tot 17 procent.

Groeien
Sinds het begin van de nieuwe A380-basis zijn de vliegtuigen met 509 zitplaatsen goed gevuld. Wilken Bormann, topman van de Lufthansa-hub, ziet al potentie om verder te groeien in München, vooral met long-haul vluchten.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button