AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Volotea en TAP sluiten codeshare overeenkomst

Volotea en TAP, twee luchtvaartmaatschappijen uit het zuiden van Europa, hebben een codeshare overeenkomst gesloten, zo laten beide airlines weten.

Codeshare
De Portugese maatschappij TAP werkt met de Spaanse maatschappij Volotea samen via een codeshare overeenkomst. Hiermee bieden zij reizigers betere verbindingen aan naar bestemmingen binnen Europa.

TAP
TAP plaatst de vluchtcodes op vluchten uitgevoerd door het Spaanse Volotea, vanuit Faro in Portugal, naar vier bestemmingen binnen Europa. Andersom plaatst Volotea de vluchtcodes op vluchten uitgevoerd door TAP vanuit de vier bestemmingen naar Faro.

Bestemmingen
De vier bestemmingen die vanaf Faro worden aangeboden zijn Nantes, Bordeaux en Marseille in Frankrijk en Verona in Italië. In totaal worden er zeven vluchten per week uitgevoerd, waarvan drie naar Nantes, twee naar Marseille en één naar Bordeaux en Verona.

Madeira
Volotea vliegt sinds afgelopen april ook op twee nieuwe directe routes naar Portugal. Vanuit Marseille en Bordeaux wordt er rechtstreeks op Madeira gevlogen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close