AirlinesFrequente reizigerOverig nieuwsRoutes

Eurowings voor het eerst van Düsseldorf naar Fort Meyers

De low-cost airline Eurowings vliegt voor het eerst van Düsseldorf naar het Amerikaanse Fort Meyers, zo meldt de Duitse maatschappij.

Vlucht
Vanuit de luchthaven van Düsseldorf vliegt Eurowings vanaf vandaag drie keer in de week naar Fort Meyers, gelegen in de Amerikaanse staat Florida. De route wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen. De vlucht duurt zo’n negen uur en wordt met een Airbus A330-300 uitgevoerd. Het toestel biedt ruimte aan 310 passagiers verdeeld over twee klassen.

Düsseldorf
In de winterperiode blijft er naar Fort Meyers gevlogen worden, alleen wordt er dan een Airbus A340-300 op de route ingezet. Eurowings verplaatst ook nog vier A330’s, die nu op de luchthaven Keulen/Bonn staan, naar Düsseldorf. Alle langeafstandsvluchten van Eurowings die vanuit de Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen worden uitgevoerd vertrekken vanuit Düsseldorf.

Long-haul
Naast Fort Meyers voert Eurowings vanaf Düsseldorf ook long-haul vluchten uit naar New York, Cancun in Mexico, Havana in Cuba en naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. Hiermee worden de vluchten, die eerder door de airberlin groep aangeboden werden, deels overgenomen. Vanaf Düsseldorf Airport biedt Eurowings per jaar meer dan 1700 langeafstandsvluchten aan.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button