AirlinesNieuwsProfessional

Joon vliegt alleen nog maar in de zomer naar Iran

Air-France dochter Joon vliegt enkel nog maar in de zomerperiode naar Teheran in Iran, zo meldt Reuters.

Iran
De vluchten vanuit Parijs naar Teheran, de hoofdstad van Iran, zullen alleen nog maar in de zomerperiode uitgevoerd worden. Een woordvoerster van Air France laat aan Reuters weten dat ze hiermee inspelen op de lage vraag naar tickets op die route. Vanaf 28 oktober zal deze beslissing ingaan.

Joon
De vluchten naar Iran worden nu nog door Air France uitgevoerd. Vanaf januari volgend jaar worden deze vluchten overgeheveld naar dochtermaatschappij Joon.

Nucleair
De beslissing om minder naar Iran te vliegen heeft volgens de woordvoerder niks te maken met de onzekere situatie in Iran. President Trump denkt erover om de nucleaire deal, die in 2015 werd gesloten, stop te zetten. Die onzekerheid heeft ook impact op de houding van bedrijven tegenover Iran. Etihad Airways voert sinds december vorig jaar ook minder vluchten uit naar het land. Volgens Qatar Airways blijft bij hen de vraag naar tickets naar Iran wel sterk.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/