fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Emirates rust A380’s vanaf 2020 uit met premium economy

Emirates introduceert vanaf 2020 premium economy aan boord. De A380’s die vanaf 2020 geleverd worden, krijgen de nieuwe klasse.

De airline uit Dubai maakte eind 2016 al bekend dat er premium economy geïntroduceerd zou worden, maar destijds was onduidelijk wanneer het zou gebeuren.

Speciaal
Volgens president Tim Clark worden de eerste A380’s met premium economy in 2020 geleverd. “Het wordt Emirates premium economy, dus het wordt speciaal”, stelt hij.

Inflight entertainment
De premium economy krijgt naast betere stoelen een nieuw inflight entertainment systeem, waarbij passagiers meer films kunnen kiezen. Ook wordt het systeem in meer talen aangeboden. “We vervoeren passagiers van over de hele wereld. Het is niet goed genoeg om het alleen in het Engels of een paar andere talen te hebben”, legt Clark uit.

Catering
Emirates evalueert ook de catering aan boord en de hoeveelheid eten die geserveerd wordt. “We hebben passagiers zeventien uur aan boord. Het minste wat je kunt doen is zorgen dat ze voldoende te eten krijgen”, aldus Clark. “We willen niet dat mensen met honger van boord gaan.”

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button