AirlinesFrequente reizigerNieuwsRoutes

Uitgevallen toestel verstoort vliegschema SLM

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) past de komende weken het vliegschema aan vanwege een uitgevallen toestel. Een Boeing 737-700 van SLM wordt voor uitgebreid onderhoud aan de grond gehouden.

Regionaal
De gevolgen zullen alleen merkbaar zijn op regionale routes. De vluchten naar Amsterdam worden uitgevoerd door een Airbus A340 en hebben niet te maken met de verstoringen.

Vervanging
Het certificeringsproces van de Boeing is volgens SLM in volle gang. Om het ontstane gat op te vangen is voor de komende periode een vervangend vliegtuig ingehuurd van Dynamic Air. De overlast zal zo’n twee weken duren.

“De SLM biedt haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en doet er alles aan om haar dienstverlening naar het reizend publiek zo gauw als mogelijk te normaliseren”, laat de maatschappij weten.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close