fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Uitgevallen toestel verstoort vliegschema SLM

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) past de komende weken het vliegschema aan vanwege een uitgevallen toestel. Een Boeing 737-700 van SLM wordt voor uitgebreid onderhoud aan de grond gehouden.

Regionaal
De gevolgen zullen alleen merkbaar zijn op regionale routes. De vluchten naar Amsterdam worden uitgevoerd door een Airbus A340 en hebben niet te maken met de verstoringen.

Vervanging
Het certificeringsproces van de Boeing is volgens SLM in volle gang. Om het ontstane gat op te vangen is voor de komende periode een vervangend vliegtuig ingehuurd van Dynamic Air. De overlast zal zo’n twee weken duren.

“De SLM biedt haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en doet er alles aan om haar dienstverlening naar het reizend publiek zo gauw als mogelijk te normaliseren”, laat de maatschappij weten.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button