AirlinesNaast het nieuws

Germania vliegt passagiers Berlijn-Berlijn

Een opmerkelijke route van Germania. Een A321 vloog dit weekend Van Berlijn Schönefeld naar Berlijn Tegel. Met passagiers.

Reisplan
Vlucht ST3602 stond gepland om van Berlijn Schönefeld naar Rhodos te vliegen. Passagiers kregen echter voor vertrek een nieuw reisplan, zo meldt de website loyaltylobby. De vlucht werd omgeleid naar Berlijn Tegel. Eenmaal op Tegel voerde hetzelfde toestel vlucht ST4912 uit. De eindbestemming was ook hetzelfde: het Griekse Rhodos.

Half zes
Passagiers melden op Twitter dat ze gevraagd hebben of ze op Tegel in konden stappen, omdat dit bijna twee uur aan reistijd zou schelen; en twee uur langer slapen want vanaf Schönefeld vertrok het toestel om half zes in de ochtend. Dat was echter niet mogelijk.

25 kilometer
De twee Berlijnse vliegvelden liggen hemelsbreed 25 kilometer van elkaar verwijderd. De vlucht deed er van opstijgen tot landen een half uur over en maakte een mooi S-je boven de stad. De vlucht Tegel-Rhodos was vervolgens vertraagd en kwam er om 12:04 uur aan. Passagiers die op Schönefeld opstapten zou volgens planning er om 07:05 uur op plek van bestemmingen moeten zijn. Vijf uur vertraging dus voor een ‘omleiding’ van 25 kilometer.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close