fbpx
AirlinesFrequente reizigersNaast het nieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings in de winter vanaf Düsseldorf naar Bangkok

Eurowings vliegt vanaf 28 oktober dit jaar, twee keer per week, van Düsseldorf naar Bangkok, zo meldt de Duitse low-cost maatschappij.

Bangkok
Eurowings zal de vlucht naar de hoofdstad van Thailand twee keer per week uitvoeren. Op donderdag en zondag vertrekt een Airbus A330 vanuit Düsseldorf naar Bangkok. Volgens de prijsvechter kunnen er ook nog op andere dagen vluchten naar Bangkok worden uitgevoerd, maar daar wordt nog naar gekeken.

Vlucht
Vanuit de luchthaven van Düsseldorf, de hoofdstad van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen, vertrekt op zondag om 14:25 uur de A330 naar Bangkok waar het de volgende dag om 07:45 uur landt. Op donderdag vertrekt de vlucht om 19:30 uur, de dag erna landt de vlucht van Eurowings om 13:00 uur in Bangkok.

Düsseldorf
De dochtermaatschappij van Lufthansa heeft 40 vliegtuigen op de luchthaven van Düsseldorf staan. Met deze toestellen worden er wekelijks 1.750 vluchten uitgevoerd naar 95 bestemmingen binnen Duitsland en de rest van de wereld.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button