FinancieelOverig nieuwsProfessional

Verlies neemt af voor reisorganisatie Tui

De Duitse reisorganisatie Tui heeft in de eerste helft van het boekjaar minder verlies geleden dan in dezelfde periode het jaar daarvoor, zo meldt Tui.

Omzet
De omzet voor de Tui groep steeg in de eerste helft van het boekjaar, wat van 1 oktober 2017 tot en met 31 maart 2018 loopt, met 8,5 procent, wat neerkomt op een omzet van 6,894 miljard euro. Vorig jaar bedroeg in dezelfde periode de omzet 6,354 miljard euro.

Verlies
Het verlies van Tui, met de hoofdzetel in Hannover, bedraagt 150,5 miljoen euro. Dat is een verbetering van 29,8 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Toen bedroeg het verlies nog 214,3 miljoen euro.

Topman
De topman bij Tui, Fritz Joussen, is blij met de resultaten, zo vertelt hij tijdens de presentatie van de resultaten aan boord van de “Mein Schiff 1”, een cruiseschip van Tui, in Hamburg. Er zullen volgens Joussen in de nabije toekomst vooral investeringen gemaakt worden in nieuwe hotels en cruiseschepen.

 

 

Tags

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button