fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Dagelijkse vluchten voor Air Malta vanaf Londen Southend

Air Malta voert vanaf 9 mei dagelijkse vluchten uit tussen Londen Southend en het zuiden van Europa, zo meldt anna.aero.

Malta
De in 1973 opgerichte luchtvaartmaatschappij Air Malta vliegt sinds 9 mei dagelijks tussen Zuid-Europa en Londen Southend Airport. Vanaf 4 mei vliegt de airline rechtstreeks naar Malta op dinsdag, vrijdag en zaterdag. De afstand tussen beide bestemmingen bedraagt 2.100 kilometer en de vlucht duurt drie uur en vijftien minuten.

Italië
Naast de drie vluchten naar het dwergstaatje Malta, voert de maatschappij ook vier vluchten naar Italië uit vanaf Londen Southend. Zo wordt er sinds 6 mei gevlogen op Catania, de een na grootste stad van Sicilië, en Cagliari, de hoofdstad van het eiland Sardinië.

A320
De vluchten naar Catania, een afstand van 1.928 kilometer vanaf Londen Southend, worden op maandag en donderdag uitgevoerd. De vlucht naar Cagliari wordt op woensdag en zondag uitgevoerd en overbrugt een afstand van 1.513 kilometer. Alle vluchten naar Italië en Malta worden met een A320 uitgevoerd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button