fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Singapore met nieuwe A380 op tweede route naar Europa

Singapore Airlines zet vanaf deze zomer een nieuwe A380 in op de route naar Zurich. Dat zegt Singapore’s general manager voor de regio tegen Air Transport World.

Premium
“Na Londen is Zurich de bestemming met het grootste aandeel premium-gasten op de route”, aldus Sy Yen Chen, general manager. “In de vernieuwe A380 hebben we meer premium economystoelen.” Daarnaast heeft de maatschappij op die toestellen de nieuwste producten. In totaal kunnen in de A380 471 passagiers. Er zijn zes privé-suites en 78 businessclass-stoelen op het bovendek. Op het main deck zijn 44 premium economystoelen en 343 economystoelen.

Vloot
De nieuwe A380 wordt ingezet op de routes naar Australië en London. De maatschappij ontvangt vijf nieuwe A380’s, die oudere toestellen vervangen. Het eerste nieuwe toestel ontvang de maatschappij in december 2017. Veertien superjumbo’s worden omgebouwd zodat de vloot in 2020 weer uniform is.

Haal deze 1:150 B747-400 KLM nu in huis!

Bestel dit schitterende schaalmodel van the Queen of the Skies, nu voor slechts €89,95. Het model weegt ruim 1,8kg en is 47cm lang, een ware blikvanger.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button