AirlinesNaast het nieuws

Qatar Airways helpt vastende moslims

Qatar Airways biedt vastende moslims een helpende hand tijdens de Ramadan. De maatschappij doet dit onder andere met speciale etensboxen.

Ramadan
Vanaf dinsdagavond 15 mei begint de Ramadan. Qatar Airways springt hierop in door speciale voedzame etensboxen aan te bieden aan boord. De boxen worden uitgedeeld op routes van en naar het Midden-Oosten, Pakistan, Bangladesh, India en Afrika.

Traditioneel
In de dozen zitten onder andere dadels, wraps, Arabische zoetigheden, noten en water. Salam Al Shawa, hoofd marketing, zegt: “De heilige maand van Ramadan is een belangrijk moment voor een groeiend aantal van onze passagiers. We zijn blij de box aan te kunnen bieden met voedzame en traditionele etenswaren.”

Tijdzones
Omdat vasten en reizen door verschillende tijdzones lastig kan zijn, biedt Qatar een helpende hand. Het personeel roept om als er weer gegeten en gedronken kan worden. Ook worden vanaf dat moment de boxen uitgedeeld.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button