AirlinesFrequente reizigerOverig nieuws

Stoelselectie te koop met British Airways-miles

British Airways klanten kunnen betalen met Avios-punten bij het van te voren selecteren van een stoel. Met name de blue-leden zijn hiermee geholpen. Dat maakt de maatschappij bekend.

Hele bedrag
Klanten kunnen kiezen of ze een gedeelte met Avios willen betalen of het gehele bedrag. Het blijft voor passagiers gratis een stoel te kiezen als de check-in open gaat, 24 uur voor de vlucht. Reizigers die al eerder hun stoel vast willen leggen kunnen dat dus tegen betaling doen. Bij de basic fares moet altijd betaald worden voor stoelselectie.

Gratis
Silver- en Goldleden van het Avios programma kunnen vanaf het moment dat ze een ticket boeken gratis een stoel selecteren. Voor Bronze-leden geldt dat ze een week van te voren hun stoel gratis kunnen selecteren. Blue-leden (het eerste niveau) kunnen dus nu hun Avios-punten gebruiken. De punten kunnen ook worden uitgegeven bij de aanschaf van tickets, hotels en bij sightseeing-aanbieders.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button