fbpx
AirlinesInnovatieNieuwsProfessional

‘Air New Zealand test nieuwe businessclass-stoelen’

Air New Zealand is in het grootste geheim nieuwe business class stoelen en andere producten aan het testen, zo meldt The New Zealand Herald.

“Hangar 22”
De testplaats, vlakbij het hoofdkwartier van Air New Zealand in Auckland, is “Hangar 22” gedoopt. Daar worden, in samenwerking met allerlei bedrijven van over heel de wereld, nieuwe business class stoelen ontworpen en getest. Deze stoelen zullen begin volgend decennium op nieuwe long-haul vliegtuigen geplaatst worden. Op de al bestaande vliegtuigen die in de vloot blijven zullen de stoelen ook gemonteerd worden.

Nieuwe
Naar verwachting zullen de nieuwe business class stoelen ook leiden tot vernieuwing of aanpassing van premium economy en economy stoelen. Ook worden er nieuwe gerechten, services en entertainment mogelijkheden getest. De tests worden uitgevoerd in samenwerking met bedrijven uit de sport-, voedsel- en transportindustrie.

Oude
De ‘oude’ business class stoelen zijn in de jaren tussen 2000 en 2010 ontwikkeld en zullen vanaf 2020 vervangen worden door de nieuwe stoelen die Air New Zealand nu aan het testen zijn.

Verboden
De testen zijn zo geheim dat het zelfs voor de topmannen en vrouwen verboden is om Hangar 22 te betreden zonder uitnodiging. Als ze wel toegang krijgen is dat onder begeleiding met personen van het testteam.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button