AirlinesFrequente reizigerInflightNieuws

Lufthansa voorziet matrassen in business class

Lufthansa biedt voor passagiers die in business class reizen, op vluchten die langer dan tien en een half uur duren, matrassen en verbeterde slaapbenodigdheden aan, zo meldt de Duitse luchtvaartmaatschappij.

Matras
Het matras, wat op de stoelen gelegd kan worden, is in samenwerking met het Duitse bedrijf ‘Paradies’ ontworpen. De bovenkant is van 100 procent katoen en de onderkant is zo gemaakt dat het niet van de stoel kan afglijden. Door de ademende stof hebben de passagiers in business class geen last van hitteophoping.

Aanpassingen
De andere aanpassingen in de slaapbenodigdheden die Lufthansa voorziet aan business class reizigers, zijn een nieuw ontworpen kussensloop, een groot warm deken en een nieuw slaapshirt van het merk ‘Van Laack’. Om rekening te houden met het milieu worden de producten niet in plastic verpakt, maar in een papieren omslag.

Vluchten
De producten, de zogeheten ‘dream collection’, worden op vluchten van en naar Latijns- en Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en de westkust van de Verenigde Staten aangeboden. Vanaf juni worden de producten ook aangeboden op verschillende vluchten naar Azië. Vanaf de herfst zullen de andere long-haul vluchten van Lufthansa voorzien worden van de nieuwe dekens en kussenslopen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button