fbpx
Naast het nieuwsProfessional

Symposium over duurzaamheid luchtvaart door studenten HvA

Op 7 juni organiseert een groep afstuderende studenten van de Amsterdam Aviation Academy het derde jaarlijkse symposium over duurzaamheid in de luchtvaart. Het doel van dit symposium is een visie te vormen over de centrale vraag ā€œHoe kan luchtvaart duurzaam groeien?ā€

Programma
Het programma wordt een combinatie van korte presentaties door professionals die een leidende rol hebben op dit gebied, gevolgd door interactieve ā€œmeaningful conversationsā€ onder begeleiding van Soul.com.

Sessies
De sessies zullen ingaan op de rol van technologie, beleid en de verantwoordelijkheid van de sector om duurzame groei van de luchtvaart mogelijk te maken. Het symposium zal afgesloten worden door een samenhangende visie te formuleren.

Bijdragen
Tijdens het symposium zal er een display zijn van de onderzoeken die gedaan worden door de studenten binnen het afstudeeratelier Sustainable Aviation. Wat kan jij bijdragen aan de duurzame groei van de luchtvaart? Schrijf je hier in en join the conversation!

Praktische informatie
Deelname aan het symposium isĀ gratis. Het vindt plaats op donderdag 7 juni van 10:00 tot 17:00 inclusief netwerkborrel. Lunch is inbegrepen. De locatie is: Hogeschool van Amsterdam, gebouw ā€˜Leeuwenburgā€, Weesperzijde 190, Amsterdam. Up in the Sky is mediapartner.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button