fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideo

Wizz Air vliegt laag over centrum Boedapest | Video

Piloten van Wizz Air maakten op 1 mei, de dag van de arbeid, een lage flyover over het centrum van de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

2018
Afgelopen 1 mei 2018 vloog Wizz Air over het centrum van Boedapest. De lage flyover, over het historische centrum en de rivier de Donau, de één na langste rivier van Europa, werd uitgevoerd om de Dag van de Arbeid te vieren. De spectaculaire beelden van de Airbus A321-200 van één maand oud, vliegend over Boedapest, zijn hieronder te zien.

2016
Twee jaar eerder, op de Dag van de Arbeid in 2016, voerde Wizz Air eenzelfde flyover, ook met een Airbus A321, uit. Die beelden zijn in onderstaande video te bekijken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button