LiefhebberNaast het nieuwsOpmerkelijkVideoVideo opmerkelijk

Wizz Air vliegt laag over centrum Boedapest | Video

Piloten van Wizz Air maakten op 1 mei, de dag van de arbeid, een lage flyover over het centrum van de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

2018
Afgelopen 1 mei 2018 vloog Wizz Air over het centrum van Boedapest. De lage flyover, over het historische centrum en de rivier de Donau, de één na langste rivier van Europa, werd uitgevoerd om de Dag van de Arbeid te vieren. De spectaculaire beelden van de Airbus A321-200 van één maand oud, vliegend over Boedapest, zijn hieronder te zien.

2016
Twee jaar eerder, op de Dag van de Arbeid in 2016, voerde Wizz Air eenzelfde flyover, ook met een Airbus A321, uit. Die beelden zijn in onderstaande video te bekijken.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close