Business jetsFinancieelLiefhebberNaast het nieuws

Kardashians aangeklaagd wegens wanbetaling huur privéjet

De familie Kardashian, meer specifiek Kim en Khole Kardashian samen met ex-zwager Scott Disick, zijn door het Amerikaanse chartermaatschappij Silver Air aangeklaagd wegens wanbetaling, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Huur
De twee zussen van de bekende familie en de ex-zwager zouden bij Silver Air nog een onbetaalde rekening hebben staan van 225.353 dollar (188.840 euro). Niet alleen de Kardashians zijn door het bedrijf aangeklaagd, ook andere beroemdheden zouden achterstallige betalingen bij Silver Air hebben.

JetLux
Een bron dicht bij de Kardashians vertelt tegen TMZ, dat Kim en Khole helemaal niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden, omdat zij alle vluchten laten regelen door charterbedrijf JetLux. Kim maakt een som geld over naar JetLux en zij charteren privéjets en regelen de vluchten. Volgens de bron zou JetLux een paar vluchten hebben geboekt, maar nog niet, met het geld van de Kardashians, hebben betaald aan Silver Air.

Silver Air
Silver Air werd in 2008 opgericht. De vloot van het bedrijf, gevestigd in San Francisco, bestaat uit 17 jets, waaronder een Boeing Business Jet, Gulfstreams, Chanllengers en Citations.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button