fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

KLM topman reageert op vertrek Janaillac

Ex-topman Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM is vertrokken bij het luchtvaartconcern. Pieter Elbers, president en ceo van KLM reageert op zijn vertrek.

Verklaring
In een verklaring geeft Elbers aan uit te kijken naar de samenwerking met Anne-Marie Couderc, de tijdelijke ceo van Air France. “Ik zie uit naar de samenwerking met Anne-Marie Couderc. Graag bedank ik ook Jean-Marc Janaillac voor onze samenwerking de afgelopen twee jaar en feliciteer ik Jean-Marc met een aantal belangrijke strategische stappen welke hij voor de Air France-KLM Groep gezet heeft”, aldus Elbers.

Strategie
Ook zegt Elbers zich in te blijven zetten voor de Air France-KLM groep: “Vanuit dit nieuwe driekoppige management comité zal ik mij blijven inzetten voor de Air France-KLM Groep, alsmede voor de verdere succesvolle uitvoering  van onze KLM strategie. Zoals Franck Terner dit voor Air France zal blijven doen.”

Begintijd
Verder hoopt de ceo van KLM weer de goede samenwerking vanuit de begintijd tussen beide maatschappijen te hervatten. Elbers: “Het is van belang dat we groepsbreed de goede spirit, cohesie, en de stabiliteit uit de begintijd van onze samenwerking weer herpakken. Die is voor zowel Air France als voor KLM aantoonbaar succesvol geweest.”

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button