AirlinesOverig nieuwsProfessional

Wizz Air breidt verder uit in thuisland

Wizz Air breidt vanaf komende december uit in het thuisland van de low-cost carrier. Vanuit de Hongaarse stad Debrecen worden nieuwe routes aangeboden en een nieuw vliegtuig gestationeerd, zo meldt Wizz Air.

Airbus
In de tweede stad van Hongarije, Debrecen, stationeert Wizz Air vanaf dit jaar december een tweede Airbus A320. Met de stationering van het toestel komen er ook zeven nieuwe routes bij die vanaf de internationale luchthaven van Debrecen gevlogen worden.

Routes
Vanuit Debrecen vliegt Wizz Air naar Barcelona en Palma de Mallorca in Spanje, Bazel in Zwitserland, Doncaster/Sheffield in het Verenigd Koninkrijk, Dortmund in Duitsland, Larnaca op Cyprus en Malta. Ook worden de vluchten naar Tel Aviv en Parijs Beauvais vaker uitgevoerd.

Debrecen
Vanuit Debrecen vliegt Wizz Air, nadat in december de nieuwe routes gelanceerd worden, veertien routes naar bestemmingen in elf verschillende landen. In totaal worden er 600.000 stoelen aangeboden op vluchten vanuit de Hongaarse stad. Sinds het begin van 2018 reisden er 97.000 passagiers vanuit Debrecen met Wizz Air, een stijging van 24 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close