fbpx
AirlinesNieuwsNL NieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Vluchten Winair verbinden ABC-eilanden en St. Maarten

Winair voert vanaf 1 juli nieuwe vluchten uit om zo de eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao met St. Maarten te verbinden, zo meldt de Sint Maartse luchtvaartmaatschappij.

Aruba
Winair vliegt vanaf 1 juli de route Aruba-Curaçao-St. Maarten en vice versa, drie keer per week. De route Bonaire-Curaçao-St. Maarten en vice versa wordt vier keer per week gevlogen. Ook wordt de route St. Maarten-Santo Domingo-St. Maarten vanaf dan dagelijks uitgevoerd in plaats van de huidige vijf keer per week. Met deze vluchten verbindt Winair de grootste eilanden van Nederlandse Antillen met elkaar.

Haïti
De twee vluchten per week die nu worden uitgevoerd naar Port-au-Prince, de hoofdstad van Haïti, worden verhoogd naar drie vluchten per week.

Vluchten
De vluchten die Winair aanbiedt tussen de ABC-eilanden, Haïti en St. Maarten, worden met ATR 42-500’s en ATR 42-600’s uitgevoerd. In de tweemotorige turboprop toestellen van de Frans-Italiaanse vliegtuigbouwer is er ruimte voor 48 passagiers.

 

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button