fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsRoutes en Bestemmingen

Eurowings vaker van Düsseldorf naar Bangkok en Cuba

De Duitse low-cost airline Eurowings vliegt vanaf komende winter vaker vanaf Düsseldorf naar Bangkok en Cuba, zo meldt de dochtermaatschappij van Lufthansa.

Thailand
Vanaf 29 oktober van dit jaar vliegt Eurowings vier keer per week naar de hoofdstad van Thailand, Bangkok. Tot nu toe waren de vluchten op donderdag en zondag, daar komen dan op maandag en woensdag vluchten bij. Met Eurowings partner Bangkok Airways zijn bovendien vele aansluitende vluchten binnen Thailand en Zuidoost-Azië mogelijk.

Cuba
Een paar dagen later, op 3 november van dit jaar, voegt Eurowings een extra vlucht naar Cuba toe. Vanuit Düsseldorf wordt er op zaterdag een extra vlucht naar Varadero, een van de grootste badplaatsen van het Caribisch gebied.

A330
Om deze extra vluchten mogelijk te maken stationeert Eurowings in Düsseldorf een extra lange-afstandsvliegtuig van het type Airbus A330. De intercontinentale vloot groeit daar deze winter tot acht vliegtuigen.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button