fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessional

LOT verbindt Polen en Singapore met Dreamliners

LOT Polish Airlines verbindt sinds 15 mei Polen met Singapore. De maatschappij vliegt op deze route met Boeing 787 Dreamliners, zo meldt de Poolse airline.

Singapore
De vluchten tussen Warschau en Singapore worden drie keer per week uitgevoerd op dinsdag, donderdag en zaterdag. In de periode tussen juli en het einde van oktober wordt de route vier keer per week bediend, dan komt er een vlucht op maandag bij.

Boeing
De vluchten tussen de hoofdstad van Polen en Singapore, het kleinste land van Zuidoost-Azië, worden enkel met Boeing 787 Dreamliners uitgevoerd. Vanaf 2019 vliegen de 787-8’s en de nieuwe 787-9’s op de route. In de 787-8 is er ruimte voor 252 passagiers verdeeld voer drie klassen. Zo zijn er 18 stoelen in businessclass, 21 in premium economy en 213 in economy.

Vlucht
De afstand die tijdens de vlucht tussen Warschau en Singapore overbrugd wordt is 9.500 kilometer. Qua tijd neemt de vlucht gemiddeld zo’n 12 uur in beslag.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button