fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

Royal Brunei vanaf komende winter direct naar Londen

De staatsluchtvaartmaatschappij van Brunei vliegt vanaf 28 oktober dagelijks tussen het Zuidoost-Aziatische land en Londen Heathrow, zo meldt Royal Brunei Airlines.

Eerste
Het is de eerste keer dat Brunei een directe luchtverbinding heeft met het Verenigd Koninkrijk. De airline zal vanaf 28 oktober dagelijks met een Boeing 787-8 Dreamliner tussen het Brunei International Airport en Londen Heathrow vliegen.

Vlucht
De directe vlucht tussen Brunei en Londen neemt zo’n 14 uur in beslag. In totaal neemt de reistijd van een retourvlucht met 3,5 uur af. Met de komst van de dagelijkse vlucht schaft de maatschappij de route Dubai-Londen-Dubai af, maar zal nog wel vier keer per week de route Brunei-Dubai-Brunei vliegen.

Londen
De eerste vlucht die Royal Brunei Airlines uitvoerde naar Londen stamt alweer uit 1990. Toen ging de vlucht vanuit Brunei via Singapore en Dubai waar het daarna op Londen Gatwick aankwam. Sinds 16 mei 2004 vliegt Royal Brunei dagelijks via Dubai naar Londen Heathrow. Vanaf 28 oktober komt daar de eerste directe vlucht voor in de plaats.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button