fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuws

Air France en Qantas vernieuwen partnerschap

Air France en Qantas hebben hun samenwerking vernieuwd. Zo hebben beide maatschappij een vernieuwde codeshare-afspraak gemaakt en beloven ze een verbeterde en versimpelde reiservaring, zo meldt Air France.

200
Met de nieuwe codeshare-afspraken worden er meer dan 200 wekelijkse vluchten door beide maatschappijen aangeboden, met ingang vanaf 20 juli dit jaar. De 200 wekelijkse vluchten kunnen qua aantal veranderen afhankelijk van het seizoen.

Air France
Onder de vernieuwde codeshare-overeenkomst valt de beslissing van Air France om de codes op Qantas vluchten toe te voegen tussen Hong Kong en Sydney, Melbourne en Brisbane, Singapore en Sydney, en Melbourne, Brisbane en Perth.

Qantas
In het kader van de wederkerige overeenkomst zal Qantas zijn code toevoegen aan vluchten van Air France tussen Singapore en Hong Kong en Parijs-Charles de Gaulle, als een voortzetting van vluchten vanuit Sydney, Brisbane, Melbourne en Perth.

Blij
Patrick Alexandre, executive vice president commerciële verkoop en allianties bij Air France-KLM, zegt: “We zijn erg blij met het hernieuwde partnerschap met Qantas. Dankzij deze overeenkomst kan de Air France-KLM-groep een van de best mogelijke reisoplossingen bieden voor haar klanten, van Europa tot Australië.”

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button