fbpx
AirlinesNaast het nieuwsProfessionalRoutes en Bestemmingen

British Airways rechtstreeks tussen Heathrow en Marrakesh

British Airways vliegt vanaf 28 oktober rechtstreeks vanaf Londen Heathrow naar Marrakesh. De vluchten worden 4 keer per week uitgevoerd, zo meldt de Britse luchtvaartmaatschappij.

Vluchten
British Airways, dat onder de Brits-Spaanse luchtvaartgroep IAG (International Airlines Group) valt, zal komend winterseizoen vier keer per week vanaf Terminal 5 van Londen Heathrow naar de Marokkaanse stad Marrakesh vliegen. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag worden de vluchten uitgevoerd.

Marrakesh
Marrakesh ligt in het westen van Marokko en is een populaire vakantiebestemming. Sean Doyle, directeur netwerk en allianties van British Airways zegt over de toekomstige vluchten naar Marrakesh vanaf Heathrow: “Marrakesh is één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Noord-Afrika, dus we zijn verheugd om het vanuit twee van onze luchthavens te kunnen bedienen.”

Londen
British Airways vliegt al vanaf Londen Gatwick acht keer per week naar Marrakesh. In de winterperiode komen de extra vluchten vanaf Heathrow erbij, om vakantiereizigers die naar de zon willen beter te bedienen.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button