fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsProfessional

Codeshare voor KLM en Zuid-Afrikaanse maatschappij

KLM en de Zuid-Afrikaanse maatschappij Kulala.com hebben een codeshare overeenkomst gesloten die vanaf 29 mei ingaat, zo meldt KLM.

KLM
KLM plaatst de KL-code op binnenlandse vluchten van Kulala.com waardoor passagiers van KLM vanaf Johannesburg en Kaapstad met één enkel ticket doorreizen naar verschillende bestemmingen binnen Zuid-Afrika.

Johannesburg
Vanuit Johannesburg kunnen reizigers overstappen op vluchten naar Oos-Londen, een stad aan de zuidkust van Zuid-Afrika, de hoofdstad van de provincie West-Kaap Kaapstad, Durban in de provincie KwaZoeloe-Natal en George in de provincie West-Kaap. Vanuit Kaapstad kunnen reizigers doorvliegen met kulala.com naar Durban.

Kulala.com
De luchtvaartmaatschappij Kulala.com is opgericht in 2001 en is een regionale low-cost luchtvaartmaatschappij met als basis Zuid-Afrika. De vloot van de Zuid-Afrikaanse airline bestaat uit tien Boeing 737’s, waarvan negen 737-800’s en één 737-400.

Blij
Frank Prillevitz, KLM directeur Allianties zegt over de codeshare overeenkomst: “We zijn erg blij om een nieuwe codeshare-overeenkomst met kulula.com te lanceren. Zuid-Afrika is een sterke markt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met kulula.com hebben we nu een belangrijke partner om onze klanten in heel Zuid-Afrika beter te kunnen bedienen.”

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button