AirlinesKLMNieuwsNL nieuwsProfessional

Codeshare voor KLM en Zuid-Afrikaanse maatschappij

KLM en de Zuid-Afrikaanse maatschappij Kulala.com hebben een codeshare overeenkomst gesloten die vanaf 29 mei ingaat, zo meldt KLM.

KLM
KLM plaatst de KL-code op binnenlandse vluchten van Kulala.com waardoor passagiers van KLM vanaf Johannesburg en Kaapstad met één enkel ticket doorreizen naar verschillende bestemmingen binnen Zuid-Afrika.

Johannesburg
Vanuit Johannesburg kunnen reizigers overstappen op vluchten naar Oos-Londen, een stad aan de zuidkust van Zuid-Afrika, de hoofdstad van de provincie West-Kaap Kaapstad, Durban in de provincie KwaZoeloe-Natal en George in de provincie West-Kaap. Vanuit Kaapstad kunnen reizigers doorvliegen met kulala.com naar Durban.

Kulala.com
De luchtvaartmaatschappij Kulala.com is opgericht in 2001 en is een regionale low-cost luchtvaartmaatschappij met als basis Zuid-Afrika. De vloot van de Zuid-Afrikaanse airline bestaat uit tien Boeing 737’s, waarvan negen 737-800’s en één 737-400.

Blij
Frank Prillevitz, KLM directeur Allianties zegt over de codeshare overeenkomst: “We zijn erg blij om een nieuwe codeshare-overeenkomst met kulula.com te lanceren. Zuid-Afrika is een sterke markt voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Met kulula.com hebben we nu een belangrijke partner om onze klanten in heel Zuid-Afrika beter te kunnen bedienen.”

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close