AirlinesNieuwsProfessionalRoutes

Vueling Austria vanaf juli in de lucht

Als alles naar verwachting verloopt zal Vueling Austria, de Oostenrijkse tak van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling, vanaf 15 juli van start gaan, zo meldt de nieuwe dochtermaatschappij van Vueling.

Vueling
Het in november 2017 opgerichte bedrijf “Anisec Luftfahrt GmbH”, zal naar alle waarschijnlijkheid onder de naam Vueling Austria, vanaf 15 juli vluchten uitvoeren.

Spanje
Vuelig Austria zal vanaf de Oostenrijkse hoofdstad Wenen routes vliegen naar verschillende bestemmingen binnen Europa. Zo worden er vluchten uitgevoerd naar Malaga, Alicante, Barcelona, Bilbao, Ibiza, Valencia en Palma de Mallorca in Spanje.

Europa
Ook wordt er gevlogen naar andere bestemmingen in Europa zoals de Italiaanse steden Venetië en Olbia in Sardinië. Daarnaast worden nog routes bediend naar Larnaca in Cyprus, Dubrovnik in Kroatië, Parijs Charles de Gaulle en Londen Gatwick.

Niki
IAG kocht onderdelen van NIKI, nadat het eigenlijk gehoopt had de hele airline over te nemen. Niki Lauda, de voormalige eigenaar van NIKI, kocht zijn eigen luchtvaartmaatschappij voor 4 miljoen euro meer dan IAG bood, terug. Wel kocht IAG voor 20 miljoen euro vijftien Airbus A320’s en slots op de luchthavens van Wenen, Düsseldorf, München, Palma de Mallorca en Zürich van NIKI.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button