AirlinesKLMNieuwsNL nieuwsProfessional

Air France-KLM breidt codeshare uit met Jet Airways

Air France-KLM en Jet Airways hebben hun codeshare overeenkomst uitgebreid, zo bevestigt een woordvoerder van Air France-KLM aan Up.

Codeshare
Eind april hebben Air France-KLM de codeshare overeenkomst verder uitgebreid met de Indiase airline Jet Airways. De samenwerking tussen Jet Airways en KLM begon in 2016, samen met Delta Air Lines.

HOP
Sinds eind april kunnen reizigers van Jet Airways die aankomen op Schiphol met hetzelfde ticket verder reizen op een vlucht van Air France dochtermaatschappij HOP naar de volgende Franse bestemmingen: Bordeaux, Clermont-Ferrand, Marseille, Montpellier, Nantes, Rennes, Straatsburg en Toulouse. Ook is het voor de reizigers mogelijk om vanuit Amsterdam naar Luxemburg en het Oostenrijkse Graz te vliegen.

Air France
Passagiers van Jet Airways kunnen vanaf Parijs Charles de Gaulle doorvliegen met een vlucht van Air France naar twee nieuwe bestemmingen. Vanuit Parijs kunnen zij op één ticket hun reis vervolgen naar de hoofdstad van Slovenië, Ljubljana en naar de hoofdstad van Bulgarije, Sofia.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close