fbpx
AirlinesNieuwsProfessional

Delta terug naar India

Het Amerikaanse Delta Air Lines mag weer naar India vliegen nadat de Amerikaanse regering afspraken gemaakt heeft met overheden van de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar, zo meldt de Amerikaanse airline.

2019
Delta zal vanaf 2019 weer rechtstreekse vluchten aanbieden tussen de Verenigde Staten en Mumbai in India. De aankondiging van Delta komt nadat er overeenkomsten tussen de VS en de regeringen van de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar gemaakt zijn, om de kwestie van overheidssubsidies aan overheidsbedrijven, waaronder luchtvaartmaatschappijen, in die landen aan te pakken.

Midden-Oosten
De afspraken die door de overeenkomst zijn opgesteld, stelt Delta in staat om de service naar India weer terug op te pakken. De luchtvaartmarkt van India werd al lang beïnvloed door vanuit de overheid gesubsidieerde luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten.

Dankbaar
De ceo van Delta, Ed Bastian, is dankbaar dat de president van de Verenigde Staten echt actie heeft ondernomen om het ‘Open Skies’ verdrag te handhaven en zo de route naar Mumbai weer open te stellen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button