AirlinesNieuwsProfessional

Delta terug naar India

Het Amerikaanse Delta Air Lines mag weer naar India vliegen nadat de Amerikaanse regering afspraken gemaakt heeft met overheden van de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar, zo meldt de Amerikaanse airline.

2019
Delta zal vanaf 2019 weer rechtstreekse vluchten aanbieden tussen de Verenigde Staten en Mumbai in India. De aankondiging van Delta komt nadat er overeenkomsten tussen de VS en de regeringen van de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar gemaakt zijn, om de kwestie van overheidssubsidies aan overheidsbedrijven, waaronder luchtvaartmaatschappijen, in die landen aan te pakken.

Midden-Oosten
De afspraken die door de overeenkomst zijn opgesteld, stelt Delta in staat om de service naar India weer terug op te pakken. De luchtvaartmarkt van India werd al lang beïnvloed door vanuit de overheid gesubsidieerde luchtvaartmaatschappijen uit het Midden-Oosten.

Dankbaar
De ceo van Delta, Ed Bastian, is dankbaar dat de president van de Verenigde Staten echt actie heeft ondernomen om het ‘Open Skies’ verdrag te handhaven en zo de route naar Mumbai weer open te stellen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close