AirlinesOverig nieuwsProfessional

Miljoenste passagier voor Joon in Parijs ontvangen

Joon, de Franse dochtermaatschappij van Air France, heeft op 25 mei de miljoenste passagier ontvangen op het Charles de Gaulle vliegveld in Parijs, zo meldt Joon.

Miljoenste
De miljoenste passagier voor Joon werd in Parijs verwelkomd door Jean-Michel Mathieu, de ceo van Joon. De vrouw zat op een vlucht van Rome naar de Franse hoofdstad. In een kleine zes maanden tijd vervoerde Joon een miljoen passagiers. De eerste commerciële vlucht voor de dochtermaatschappij van Air France vertrok op 1 december vorig jaar.

Cadeaus
De dame in kwestie kreeg een bon aangeboden waarmee ze met twee personen een retourvlucht kan maken naar een van de middellangeafstandsbestemmingen waar Joon op vliegt. Daarnaast kreeg ze een paar sneakers met het embleem van de Joon crew erop.

Bestemmingen
De eerste bestemmingen in het netwerk van Joon waren Berlijn, Barcelona, Porto en Lissabon. Daarna kwamen Rome, Napels en Istanboel erbij. De eerste vluchten naar langeafstandsbestemmingen werden afgelopen 25 maart uitgevoerd, naar Caïro, Kaapstad, Fortaleza, Teheran en Mahe. Vanaf 18 juni wordt de Indiase bestemming Mumbai aan het netwerk toegevoegd.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button