AirlinesLiefhebberOverig nieuws

Eerste Boeing 737 MAX 8 voor Sunwing Airlines | Foto’s

Sunwing Airlines heeft de eerste Boeing 737 MAX 8 ontvangen. Het is de eerste van vier nieuwe toestellen die worden geleased van Air Lease Corporation.

Deal
De deal heeft een waarde van 350 miljoen dollar. Volgende week komt de tweede MAX 8 en de andere twee 737’s staan gepland voor 2019.

Uitbreiding
“De 737 MAX 8 vliegtuigen zijn een belangrijk onderdeel van Sunwing’s uitbreidingsplannen in een toenemend aantal Canadese en Amerikaanse verbindingen en illustreren de evolutie van het bedrijf”, zegt Mark Williams, president bij Sunwing Airlines.

Jong
“Sunwing vliegt al met een van de jongste en meest zuinige vloten en nu maakt het bedrijf nog een stap voorwaarts met de nieuwe MAX 8, een vliegtuig die nog verder kan, minder brandstof verbruikt en veel comfort biedt”, aldus Brad McMullen, senior vice president sales bij Boeing.

Foto’s

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close