fbpx
Frequente reizigersNieuwsVliegvelden

Blikseminslag zorgt voor vertragingen Londen Stansted

Vliegtuigen konden vanochtend een tijd niet meer tanken vanwege een blikseminslag op Londen Stansted Airport. Het kapotte brandstofsysteem leidde tot veel vertragingen en annuleringen voor zowel inkomende als vertrekkende vluchten, die nog de hele dag kunnen duren.

Vertraging
In een verklaring zegt de luchthaven dat technici het systeem hebben kunnen herstellen, maar dat er nog wel een aantal binnenkomende vluchten moeten uitwijken en vertrekkende vluchten vertraging hebben of worden geannuleerd. “We bieden onze excuses aan voor het ongemak en adviseren onze passagiers de laatste vluchtupdates bij hun airline te checken”, aldus het vliegveld.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button