fbpx
Flight ReportsFrequente reizigersNaast het nieuws

Een kijkje in Cathays Boeing 777 | Video

We vlogen van Amsterdam naar Hong Kong met Cathay Pacific. De trip ging in businessclass (zie hieronder het volledige report). Na aankomst konden we nog een rondje door het toestel lopen en beelden van de rest van de cabines maken.

In de Boeing is een aparte cabine met 32 Premium Economy stoelen in een 2-4-2 opstelling. Ze zijn 19,5 inch breed en hebben een pitch van 38 inch. Ze zijn voorzien van een voeten- en kuitsteun voor extra comfort. Ook de serivice is wat luxer dan in economy, bij binnenkomst is er bijvoorbeeld een welkomstdrankje.

Verder naar achter is er de economyclass. Hier staan de stoelen in een 3-3-3 opstelling. Veel maatschappijen hebben in hun Boeing 777 gekozen voor een 3-4-3 opstelling, dus dit is zonder meer ruim te noemen. De breedte bedraagt 18,5 inch en de pitch is 32 inch.

Premium Economy

Economy

Business

Een echte KLM 747 liefhebber?

Bestel de 747 Afscheidskalender dan hier!

Gerelateerde artikelen

Back to top button